Skip to main content

Το Μενού μας

ΡΕΒΥΘΙΑ SHAWARMA DIP – v/gf/df – 8.50

Hummus με ταχίνι, ψητά ρεβύθια, ντοματίνια, μαϊντανό 

και αρώματα Ανατολής

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ‘ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ’ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ veg/gf – 8.50

 Καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, 

ψιλοκομμένη χωριάτικη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  – gf – 8,50

Σιγομαγειρεμένα φιλετάκια κοτόπουλου με χρωματιστές πιπεριές, 

τυλιγμένα σε τραγανή κρούστα φύλλου ρυζιού

 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO – v/gf/df – 8.50

Ψητά μανιτάρια με μυρωδικά και λαδολέμονο 

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ – v/gf/df – 5.50

Φρέσκιες, κομμένες καρέ με βότανα 

 ΤΣΙΓΑΡΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑΛΑΓΑΝΙ & ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ – gf – 9.00

Τριλογία χορταρικών εποχής με ψητό ταλαγάνι 

και χειροποίητο λουκάνικο μόσχου 

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ – gf/df – 8.00

Η Μεσογειακή εκδοχή του Ceviche με ξυνόμηλο και ρόκα

ΦΑΒΑ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ – gf/df – 8.00

Παρέα με καραμελωμένα κρεμμύδια, κάπαρη και αντζούγια

ΨΩΜΑΚΙΑ HOUSEMADE – 1.80 / άτομο

ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ – veg – 9.50

Ντομάτες υδροπονίας, κουλούρι Θεσσαλονίκης, mousse φέτας, 

κρίταμο από την Πάρο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ – veg/gf – 9.50

Διάφορα πράσινα φυλλώδη, φρέσκο κρεμμύδι, άνηθο, 

καπαρόφυλλα, χαλούμι ψητό και αβοκάντο vinegrette 

 

QUINOA, ΦΑΓΟΠΥΡΟ – v/gf/df – 9.50

Παντζάρι, αβοκάντο με dressing εσπεριδοειδών 

 

SOSU ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ – gf – 10.50

Φιλέτο κοτόπουλο, μαρούλι, celery, πράσινο μήλο, 

σταφύλια και vinegrette γιαούρτι, μέλι, λεμόνι 

 

ΦΟΥΡΝΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ – veg/gf – 10.50

Κουνουπίδι, μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών, καρότα, 

σουσάμι, balsamic vinegrette και crumble φέτας

ΦΑΚΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ BRUSKETA ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ –  9.00

Νόστιμες φακές Φενεού, BIO, καρότο, χρωματιστές πιπεριές, πορτοκάλι, κάπαρη και red wine vinegrette. Σερβίρεται με brusketta αντζούγιας 

και πικάντικη φέτα

Ταξιδεύοντας στην Μεσόγειο

ΣΟΦΡΙΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ – gf/df – 12.00

Μοσχάρι αργοψημένο σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή 

με σκόρδο και μαϊντανό. Σερβίρεται με ψητές baby πατάτες ή άγριο ρύζι.

 

ΣΤΙΦΑΔΟ ΑΛΛΙΩΣ – gf/df – 12.00

Μοσχάρι γάλακτος αργοψημένο σε λευκή σάλτσα με καραμελωμένα κρεμμυδάκια. Σερβίρεται με χειροποίητο πουρέ πατάτας με βασιλικό

 

ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ  – 13.00

  Μοσχάρι κοκκινιστό πάνω σε πουρέ καπνιστής μελιτζάνας 

 

ΛΑΒΡΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ – gf/df – 14.00

Φιλεταρισμένο λαβράκι με αρωματικά χόρτα εποχής

 

 ΤΣΙΠΟΥΡΑ SICILIAN – gf/df – 13.00

Φιλεταρισμένη τσιπούρα με λιαστή ντομάτα, κάπαρη, ελιές, ντοματίνια 

 

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ AU GRATIN – 12.00

Παστός μπακαλιάρος, πατάτες, καραμελωμένα κρεμμύδια και γραβιέρα. 

Αυθεντική, Ισπανική συνταγή  

 

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – v/gf/df – 8.50

Μελωμένοι γίγαντες φούρνου με σπανάκι

 

ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕΣ – v/gf/df – 9.00

  Φρεσκομαγειρεμένες αγγινάρες με αρακά, καρότο, πατάτες, 

σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και μυρωδικά

 

 Στη Σχάρα  

 

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ 500gr  gf/df – 19.00

Mε τηγανιτές πατάτες και ψητά λαχανικά

 

‘ΣΤΑΥΛΙΣΙΑ’ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ – gf/df15.50

Mε σπασμένες ψητές baby πατάτες και ψητά λαχανικά 

 

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ – gf/df9.00

Τρυφερό, χωρίς κόκαλα, με spaghetti κολοκύθι, ντοματίνια και βότανα

 

ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ – df12.00

Με φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και ψητά λαχανικά 

 

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ – gf/df10.00

Ζυμωμένα με βρώμη, μυρωδικά. Σερβίρεται με noodles λαχανικών

 

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ – v/gf/df 9.00

Πατάτα, καρότο, καλαμπόκι, σέλινο, βότανα, φρυγανιά, αλεύρι. Σερβίρεται με πλιγούρι ‘ταμπουλέ΄

 

ΣΟΛΟΜΟΣ – df13.00

Με χειροποίητο pesto σπανάκι και ‘πράσινο’ κουσκουσάκι             

      

                                                                        

 Ζυμαρικά 

 

RISOTTO ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ – veg/gf – 10.00

Ριζότο με ποικιλία μανιταριών, παρμεζάνα και λάδι τρούφας 

 

RISOTTO ΜΕ ΑΠΑΚΙ – gf – 11.00

Ριζότο με απάκι, σαφράν και ανθότυρο 

 

RISOTTO ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ – gf – 10.00

Ριζότο με παντζάρι, καρύδια και γκοργκονζόλα

 

ΛΑΖΑΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ BOLOGNESE  – 9.00

  Φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας

σε στρώσεις με λαζάνια, αέρινη béchamel και κρούστα τυριών

 

ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ df – 13.00

Γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια, φρέσκια ντομάτα, μυρωδικά 

 

ITALIAN MEATBALLS – 11.00

Spaghetti με κεφτεδάκια σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, 

σκόρδο, βασιλικό, παρμεζάνα 

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ LINGUINI à la ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ – gf – 14.00

Φιλεταρισμένη τσιπούρα, linguini με φρέσκιες ντομάτες μαγειρεμένες 

σε ελαιόλαδο, σκόρδο, κρεμμύδι, χρωματιστές πιπεριές και μπούκοβο

 

Χειροποίητα Γλυκά

ΚΡΕΜΑ CATALANA veg/gf – 5.00

Η Ισπανική εκδοχή της crème brulle

 

PANNACOTTA ΜΕ GRAND MARNIER veg/gf – 5.00

Με χειροποίητη μαρμελάδα ροδάκινο (χωρίς ζάχαρη) 

και φρέσκα φρούτα εποχής

 

CHOCOLATE LOVERS – 6.00

Cake σοκολάτας με sauce πικρής σοκολάτας και φράουλες 

 

LEMON PIE –  5.00

Με υπέροχη κρέμα λεμόνι και ‘καμμένη’ μαρέγκα