ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ – veg – 9.50
Ντομάτες υδροπονίας, κουλούρι Θεσσαλονίκης, mousse φέτας,
κρίταμο από την Πάρο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ – veg/gf – 9.50
Διάφορα πράσινα φυλλώδη, φρέσκο κρεμμύδι, άνηθο,
καπαρόφυλλα, χαλούμι ψητό και αβοκάντο vinegrette
QUINOA, ΦΑΓΟΠΥΡΟ – v/gf/df – 9.50
Παντζάρι, αβοκάντο με dressing εσπεριδοειδών
SOSU ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ – gf – 10.50
Φιλέτο κοτόπουλο, μαρούλι, celery, πράσινο μήλο,
σταφύλια και vinegrette γιαούρτι, μέλι, λεμόνι
ΦΟΥΡΝΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ – veg/gf – 10.50
Κουνουπίδι, μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών, καρότα,
σουσάμι, balsamic vinegrette και crumble φέτας
ΦΑΚΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ BRUSKETA ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ – 9.00
Νόστιμες φακές Φενεού, BIO, καρότο, χρωματιστές πιπεριές, πορτοκάλι, κάπαρη και red wine vinegrette. Σερβίρεται με brusketta αντζούγιας
και πικάντικη φέτα
Ταξιδεύοντας στην Μεσόγειο
ΣΟΦΡΙΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ – gf/df – 12.00
Μοσχάρι αργοψημένο σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή
με σκόρδο και μαϊντανό. Σερβίρεται με ψητές baby πατάτες ή άγριο ρύζι.
ΣΤΙΦΑΔΟ ΑΛΛΙΩΣ – gf/df – 12.00
Μοσχάρι γάλακτος αργοψημένο σε λευκή σάλτσα με καραμελωμένα κρεμμυδάκια. Σερβίρεται με χειροποίητο πουρέ πατάτας με βασιλικό
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ – 13.00
Μοσχάρι κοκκινιστό πάνω σε πουρέ καπνιστής μελιτζάνας
ΛΑΒΡΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ – gf/df – 14.00
Φιλεταρισμένο λαβράκι με αρωματικά χόρτα εποχής
ΤΣΙΠΟΥΡΑ SICILIAN – gf/df – 13.00
Φιλεταρισμένη τσιπούρα με λιαστή ντομάτα, κάπαρη, ελιές, ντοματίνια
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ AU GRATIN – 12.00
Παστός μπακαλιάρος, πατάτες, καραμελωμένα κρεμμύδια και γραβιέρα.
Αυθεντική, Ισπανική συνταγή
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – v/gf/df – 8.50
Μελωμένοι γίγαντες φούρνου με σπανάκι
ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕΣ – v/gf/df – 9.00
Φρεσκομαγειρεμένες αγγινάρες με αρακά, καρότο, πατάτες,
σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και μυρωδικά
Στη Σχάρα
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ 500gr – gf/df – 19.00
Mε τηγανιτές πατάτες και ψητά λαχανικά
‘ΣΤΑΥΛΙΣΙΑ’ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ – gf/df – 15.50
Mε σπασμένες ψητές baby πατάτες και ψητά λαχανικά
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ – gf/df – 9.00
Τρυφερό, χωρίς κόκαλα, με spaghetti κολοκύθι, ντοματίνια και βότανα
ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ – df – 12.00
Με φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και ψητά λαχανικά
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ – gf/df – 10.00
Ζυμωμένα με βρώμη, μυρωδικά. Σερβίρεται με noodles λαχανικών
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ – v/gf/df – 9.00
Πατάτα, καρότο, καλαμπόκι, σέλινο, βότανα, φρυγανιά, αλεύρι. Σερβίρεται με πλιγούρι ‘ταμπουλέ΄
ΣΟΛΟΜΟΣ – df – 13.00
Με χειροποίητο pesto σπανάκι και ‘πράσινο’ κουσκουσάκι
Ζυμαρικά
RISOTTO ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ – veg/gf – 10.00
Ριζότο με ποικιλία μανιταριών, παρμεζάνα και λάδι τρούφας
RISOTTO ΜΕ ΑΠΑΚΙ – gf – 11.00
Ριζότο με απάκι, σαφράν και ανθότυρο
RISOTTO ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ – gf – 10.00
Ριζότο με παντζάρι, καρύδια και γκοργκονζόλα
ΛΑΖΑΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ BOLOGNESE – 9.00
Φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
σε στρώσεις με λαζάνια, αέρινη béchamel και κρούστα τυριών
ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ – df – 13.00
Γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια, φρέσκια ντομάτα, μυρωδικά
ITALIAN MEATBALLS – 11.00
Spaghetti με κεφτεδάκια σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας,
σκόρδο, βασιλικό, παρμεζάνα
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ LINGUINI à la ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ – gf – 14.00
Φιλεταρισμένη τσιπούρα, linguini με φρέσκιες ντομάτες μαγειρεμένες
σε ελαιόλαδο, σκόρδο, κρεμμύδι, χρωματιστές πιπεριές και μπούκοβο